-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

perjantai 10. kesäkuuta 2011

Ei niin ei...

Eilen saapui täti, vaikkei sitä olisi todellakaan kaivattu. Olo on masentunut, turhautunut, hieman vihainenkin... miksi en tullut raskaaksi..? Alkaa olla rasittavaa.. YK 4 on alkanut. Aiemmin raskautuminen tuntui normaalilta ja luonnolliselta asialta. Tällä hetkellä on alkanut mietityttämään, että onko minuun tullut jokin vika. Miksi kohdinulkoinen.. onko putket tukossa, vai onko jotain muuta. 

Tässä kierrossa jo tuntui siltä, että "ääh...tuskin olen raskaana". En edes kovin miettinyt alkuraskauden oireita, vaan päätin odottaa kuukautisten alkua. Sieltähän ne sitten lopulta tulivat. Kuitenkin sisimmässäni hiljaa toivoin raskautuvani. Enkä pyytänyt juhanustakaan vapaaksi, koska ajattelin "samahan se on olla töissä, kuin katsoa toisten riekkumista". Olisin heti paljastunut raskaudesta, koska normaalista poltan ja otan alkoholia muiden kanssa. Eipähän ole paljastumisestakaan nyt pelkoa, kun en ole raskaana.

Turhauttavaa.. kaikki jatkuu taas ennallaan, niinkuin ennen. Noooh.. nyt lähdetään kohti maalisvauvaa :) Taidan tilata taas netistä muutama ovulaatiotestin. YK 3 oli 29 päivää pitkä.

YK 4 / kp2

12 kommenttia:

  1. Heei, ei saa alkaa masennella! Kolme kiertoa on todella vähän - ehkäpä tässä neljännessä tärppää.

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä miraanan kanssa.. Eikös neljäs kierto ole yksi todennäköisimmistä kierroista? Jostain tämmöistä luin. :)

    VastaaPoista
  3. Mitäpä tänne tällä hetkellä kuuluu?

    VastaaPoista
  4. mitä sinulle kuuluu? t.Alma

    VastaaPoista
  5. Hei, koitin jo kommentoida tonne toiseen tekstiin, mutta sain aikaseksi vaan tehtyä jonkun plussan :D

    Voi kun luin sun ensimmäisen raskauden esittelyn, tuntui kuin olisi tallattu melkein samaa polkua :( Iso osanotto suruun.

    Mun blogi löytyy osoitteesta laake.vuodatus.net. Meidän esikoinen menehtyi pian syntymän jälkeen 4.3.2011 ja nyt on toiveessa hänelle pikkusisarus. Meillä ei ollut mitään perinnöllistä syytä, todella huono tuuri vain. Melkein siis ollaan samassa tilanteessa...

    Puhaltelen hyvää tuulta ja onnea teille jatkoon <3

    VastaaPoista
  6. Hei!
    en ole ennen kommentoinut. Mutta nyt ilmottaudun lukijaksi :) Meillä on YK3 menossa, kohta lopuillaan ja kova vauvakuume. Aikaisempia yrityksiä ei ole, joten kaikki on uutta. Mutta samoissa yrityskierroissa mennään :)

    VastaaPoista
  7. Toivottavasti kaikki on hyvin, vaikket blogia olekaan päivittänyt.. :S

    VastaaPoista
  8. Mitä sinne kuuluu? Kovasti kaipaan sua takaisin blogimaailmaan <3 Paljon halauksia!

    VastaaPoista
  9. Löysin blogisi ja jäin miettimään mitä teille kuuluu? Olisi kiva kuulla teistä :) Toivottavasti kaikki on hyvin..

    VastaaPoista
  10. Löysin myös blogin ja mietin samaa! :)

    VastaaPoista
  11. Meillä on sama tilanne, mahdollisesti sama geenivirhe kun teillä.Haluaisin mielelläni keskustella lisää kanssasi joten laita sähköpostia osoitteeseen: jonna_wuollet@hotmail.com

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!