-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

tiistai 17. toukokuuta 2011

"Haaveista suurin..

vauva.. oma pieni kulta, jota hoivaisin.. uhraisin elämäni hänelle. Rakastaisin ja tekisin kaikkeni hänen vuokseen. Yrittäisin olla hyvä äiti, jonka hän ansaitsee."

Hassua, miten kaipaa jotain mitä ei ole edes ikinä kokenut. Silti kaipaan omaa pientä nyyttiä, josta huolehtia. Haluan olla raskaana.. miettiä, että kannan sisälläni pientä, luoksemme kasvavaa ihmistä. Sikiön liikkeet ovat elämäni upeimpia kokemuksia ja tahdon tuntea ne uudelleen! Rakastaa, jotain.. mitä ei ole vielä nähnyt. Elää terveellisesti juuri hänen terveyttään ajatellen. Syödä tarvittavat vitamiinit, etsiä vaunuja, vaatteita, sänkyä ja valmistaa kodin hänen tuloaan varten.

Ehkä vielä joskus.. mutta milloin..? Tietämättömyydessä on tuskaista elää. Onneksi on sentään ovulaatiotikut ja raskaustestit vähän helpottamassa elämää :D

YK 3 / kp 7

2 kommenttia:

  1. Luin blogisi alusta loppuun ja melkein itkin, niin kauniisti kirjoitat! Jään pitämään peukkuja tähänkin kiertoon. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Helinä: Oi kiitos! Kauniita sanoja, kiitos. Lämmitti oikein sydäntä, että olet jaksanut lukea kaikki kirjoitukset ja pidit blogista. Erittäin paljon tervetuloa mukaamme! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!