-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

maanantai 2. toukokuuta 2011

I'm back!

Ihanaa olla ja tuntea itsensä normaaliksi eli terveeksi! Illalla oli vielä lämpö 39 astetta, mutta aamulla herättyäni ei ollut mitään. Kävin suihkussa jättämässä viimeiset hikikarpalot ja yritin syödä jotain. Vielä on toki hieman outo ja heikko olo muutaman päivän.. erittäin vähäisen syönnin takia.

Vaa'alla oli pakko piipahtaa ja tulos oli uskomaton 61,3 kg. Huhhuh.. tuollaista lukua en ole nähnytkään sitten kahteen vuoteen! :D Saa nähdä miten paino nyt nousee, kun ruoka alkaa taas maistumaan. En uskalla vielä merkata "kilojen karistusta" kohtaan mitään, koska luulen että suurin osa oli nesteitä... mitä lähti hikoilun vuoksi.

Sivussa olleeseen kyselyyn vastasi upeat 31 ihanaa henkilöä! Erittäin iso ja lämmin KIITOS vastaajille! Tässä vielä tuloksia tarkasteltavaksi:

Kuinka kauan parisuhteenne on kestänyt tähän mennessä?
0-3 vuotta      25 %
3-6 vuotta      38 %
Yli 6 vuotta    32 %
En seurustele  3 %


Eilisestä lähtien nännit ovat olleet normaaleja kuukautisoireita herkemmät. Hmmm.. hieman jo hymyilyttää :) voisiko se tarkoittaa...? :D Mietiskelen vielä milloin uskallan tehdä ensimmäisen raskaustestin. Teen Clearblue testin "normaalia" aikaisemmin, koska ohjeiden mukaan sen voisi tehdä jo 4 päivää ennen kuukautisten alkua. Ehkä jo ensi sunnuntaina tai alkuviikosta... katsellaan. :)


YK 2 / kp 18  dpo 4

4 kommenttia:

  1. :)
    Hymyilen täällä sinun kanssasi <3. Toivotaan että tämä nyt olisi THE kierto.

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, kiitos Tiitu. Jännittää! :D

    VastaaPoista
  3. Toivotaan, että kyse olisi valeraskauden (tai ihan vain PMS-oireiden) sijaan ihan oikeasta raskaudesta! Täällä ainakin peukut pystyssä. :)

    VastaaPoista
  4. Täälläkin on peukut pystyssä! :) Toivottavasti teillä tärppää tässä kierrossa! :)

    Höh, en voi vastata tohon sun uuteen kyselyyn mitään. Ei oo yrityskiertoja takana, mutta vauvakuumetta kyllä, ja erittäin paljon.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!