-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

tiistai 10. toukokuuta 2011

kp 26

 Äsh! Nyt vaivaa se negatiivinen tulos. Mulla on ihan sellanen olo kuin olisin raskaana. Oireitako? 

-Väsymys (iltaisin ei jaksa valvoa yli kymmeneen ja päivällä otettava päikkärit)
- Närästää (aivain kuin ensimmäisessä raskaudessa)
- Päätä särkenyt välillä
- Vihlaisuja alavatsalla
- Jotkut hajut tuntuneet oudoilta

En suostu vielä uskomaan testiä, vaan teen yhden vielä perjantaina. Silloin kp 29. Miksi pitikin mennä tekemään niin aikaisin se testi (kp 25) :D Nyt jännittää koko ajan, eikä osaa ajatella muuta.

Kesä tulee vauhdilla. Uskomatonta, että on kohta jo toukokuun puoliväli! Aika on kulunut hurjan nopeasti vauvantekosuunnittelujen lomassa. 

Laiskottaa!!! Kotona olisi vaikka kuinka paljon hommia, mutta ei nyt vaan kiinnostaisi tehdä mitään. On itkupotkuraivari olo. Tekisi mieli vain heittäytyä sohvalle, katsoa telkkaria, eikä välittää mistään tekemättömistä kotihommista, liikunnasta tai laihduttamisesta...ihan sama...


2 kommenttia:

  1. Tein ite Clearbluella testin 4 päivää ennen menkkojen alkua ja negaa näytti. Tein uuden, apteekin raskaustestin, tasan sinä päivänä kun piti alkaa ja sehän olikin plussaa. Kaikille se ei näy kovin aikaisin, joten uutta testiä vaan tekemään :) Kroppa tietää, ainakin itsellä..

    VastaaPoista
  2. Oikein paljon tsemppiä, josko se seuraava jo alkaisi näyttämään plussaa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!