-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

lauantai 30. huhtikuuta 2011

ovulaatio + influenssa = ?

Edelleen olen kuumeessa. Pari päivää on ollut sellaista 39 asteen luokkaa.. tänään onneksi on hieman hellittänyt ja jaksoin nousta koneelle kirjoittamaan. Lihakset ovat olleet tooosi kipeät ja olo ollut kuin vanhalla mummolla :D Puputtelut jäivät yhteen kertaan voinnistani johtuen. Toivottavasti riittäisi se yksikin kerta :D 

Mies on täysillä mukana "vauvanteko suunnitelmissa" ja herätti muutama aamu sitten heiluttelemaan peittoja niin kuin oltiin suunniteltu. Olin puoli kuollut huonosti nukutun yön jälkeen... kuola poskella, litimärkänä öisen kuume hikoilun takia ja suussa maistui "kissan paska". Olin oikeasti kauhea näky :D On siinä mieskin saattanut miettiä, mitä tuli ehdotettua. Voitte arvata, että puputtelut voitiin unohtaa siltä kertaa :D Kyllä voikin huonoon ajankohtaan sattua tämä influenssa.

Kävi myös sellainen ajatus mielessä, että voikohan tämä kuumeilu vaikuttaa munasolun hedelmöittymiseen tai kiinnittymiseen. Siis saattaako keho hylkiä kaikkea ylimääräistä ja periaatteessa huolehtia vain itse kropasta..? Jaa-a.. en tiiä. Toivottavasti ei.

Hauskaa Vappua!!!

YK 2 / kp 16    dpo 2  (days past ovulation)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!