-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Äitiyspakkaus vai 140€ ?

Mietiskelin tuota äitiyspakkauksen ottamista, vaikkei olekaan vielä ajankohtaista. Mutta jos tulevaisuudessa tulee tilaisuus. Nimittäin meillä on varastossa vuoden 2010 äitiyspakkaus..

Viikkoa ennen tietoa esikoisemme sairaudesta saimme kelan pakkauksen hakea postista. Tutkimme innoissamme yhdessä tavaroita, vaatteita ja lorukirjoja, joista saisi lukea pikkuiselleen iltaisin. Ultran jälkeen tavaroiden näkeminen raasti sydäntä. En osaa sanoin kuvailla, miten pahalta tuntui katsella äitiyspakkausta tyhjässä huoneessa, jolle ei enää ollutkaan käyttöä. Kannoimme miehen kanssa pakkauksen itkien varastoon. Tuntui, että luovuimme siinä vaiheessa lopullisesti toivosta saada tyttö kotiin. Silloin kaikki tuntui todellisemmalta, kun joutui luopumaan kaikista jo ostetuista vauva tarvikkeista.

Kun meillä on jo yksi pakkaus, niin ajattelin ottaa ne käyttöön (jos niille tulee tarvetta). Otan äitiyspakkauksen sijaan 140 euroa ja sijoitan summan vauvatarvikkeisiin, vaikkapa turvakaukaloon. 

Tänään YK 2 / kp 6

4 kommenttia:

  1. Mehän mennään ihan samassa tahdissa! Meillä Yk 2 Kp 5, hauskaa :)

    VastaaPoista
  2. Äitiysavustus rahana on varmasti hyvä päätös. Pikkuvaatteita tulee kerääntymään kaappiin kuitenkin. Toivotaan, että tämä on SE kierto!

    VastaaPoista
  3. Lumia: On kyllä hauskaa, että mennään täysin samoilla yrityksillä ja kiertopäivillä :D Hassu sattuma :) Toivottavasti päästäisiin tästä kierrosta molemmat odottamaan pienokaista!

    P: Oot ihan oikeassa. Toiseksi ei ne vaatteet niin ihmeellisiä ole ja kun meillä yhdet niistä jo on. Fiksumpaa sijoittaa rahat muihuin tarvikkeisiin. Kiitos stemppauksesta, saa nähdä miten käy :D

    VastaaPoista
  4. No toivottavasti! Mäkin pohdiskelin tätä asiaa blogissani ja oon vahvasti sitä mieltä ettei meillekään äitiyspakkausta tulee :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!