-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Tikuttelu päivät O

Kp 12 ja aloitin ovulaatiotestien tekemisen tästä päivästä. Negatiivinen tuli odotetusti aamulla, mutta jospa se clearbluen ympyrä muuttuisi hymynaamaksi kuluvan viikon aikana. 

Kysymys clearblue digitaalisen ovulaatiotestin käyttäjille: kun napsaisee testaamisen jälkeen tikun pois laitteesta, niin näkyy kaksi viivaa. Aivan kuin muissa testeissä. Itselläni toinen haalea ja toinen tumma. Tarkoittaakohan lähenevää ovulaatiota vai onko viivoilla merkitystä lainkaan tässä testissä?

Mahtavia päiviä ulkona! Harmi vaan ettei ole päässyt siitä nauttimaan, kun ovat työvuorot sattuneet juuri keskipäivän kohdille. Tänään käyn kuntosalilla katsomassa uuden saliohjelman. Tulee nuissa jumpissa juostua toisinaan, kuten zumbassa. Niinpä haluan tällä kertaa käsi painoitteisen ohjelman. Jalat ja keskikroppa saa tarpeeksi lihaskuntoa erilaisilla ryhmäliikuntatunneilla. Odottelemaan huomista testaamista ja jännittämään mitä se ohjaaja on kehitellyt mun yläkropalle :)


YK 2 / kp 12

3 kommenttia:

  1. Itse olen käyttänyt kans aina Clearbluen digiä ja kaksi viivaa on usein näkynyt kun on napsaissut tikun pois. Kun sain positiivisen, ne viivat olivat yhtä tummat. Joten jonkinlaista hormonin tasoa ne kyllä kuvaavat, vaikka pakkauksessa taitaa lukea, ettei ne virallisesti meinaa mitään. Sellaisissa kierroissa, joissa en saanut ov plussaa ollenkaan oli ne kaksi viivaa aina jossain vaiheessa näkyvissä, toinen kuitenkin vaaleampana. LH:ta on veressä jonkin verran kuitenkin vaikka ei huippua tulisikaan. Eli kai se on vaan normi tikkutesti digitaalisen sisällä. Toivottavasti naama hymyilee sinulle vielä tällä viikolla! Onnea tikutteluun!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos emma, tuo selvensi tosi paljon asiaa :) Ihan säikähdin kun huomasin testisssä viivat :D -Aliisa, hymyä odotellen :)

    VastaaPoista
  3. Hyvä, että selvensi asiaa :) Ja hups, tuli kirjoitusvirhe, olin kirjoittanut että LH:ta veressä kun tarkoitin virtsassa... Mutta hymyä odotellen siis!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!