-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

LH huippu havaittu!

Ovulaatio on huomenna! Tein testin aamulla ja sain positiivisen tuloksen. Hymynaama pärähti ruutuun ja mies katseli vierestä. Kiljaisin innosta ja mies hätkähti: "ihan kuin olisit saanut positiivisen raskaustuloksen" Heh.. no ihanaa oli tämäkin vaikkei sen plussan veroista tietenkään. Olen tänään ollut aamusta asti kovassa kuumeessa ja lihakset ovat erittäin kipeät. Hyvä kun pääsen vessassa käymään. Saa nähdä puputellaanko tänään johtuen voinnistani. Täytyy heti aamulla sitten heilutella peittoja :D 



Otettuani testin laitteesta viivat tosiaan olivat yhtä tummat, niin kuin emmallakin (edellisen tekstin kommentti). Olo on helpottunut, eikä vielä ole iskenyt paniikkia: "Olenko sittenkään valmis tähän? Ei enää siideri iltoja ystävien kanssa, tunnenko jääväni ulkopuoliseksi? Entäs tupakointi.. onko tällä kertaa vaikea lopettaa?"

Kyllähän niitä ajatuksia saattaa jossain vaiheessa käydä läpi, jos plussa pärähtää. Olen kuitenkin valmiimpi kuin koskaan. En halua enää odottaa kuukauttakaan. Olemme miehen kanssa innoissamme uudesta yrityksestä. Niin kauan lapsesta on haaveiltu, ettei peloille löydy tilaa ainakaan tällä hetkellä.  OLEN VALMIS!

6 kommenttia:

  1. Sait uuden myötäeläjän vauvaprojektiisi, kovasti tsemppiä tähän kiertoon!

    Mamma

    VastaaPoista
  2. OUJEE! Sitten vaan pupuilemaan! Tsemppiä Aliisa <3

    VastaaPoista
  3. Mulla on välillä ihan samanlaisia ajatuksia, mutta onneksi ne menee ohi. Omasta lapsesta on tullut haaveiltua niin kauan, muttei ole ikä antanut periksi :) Kyllä sitä aina loppujen lopuksi tulee juuri tuohon "MÄ OLEN VALMIS" lopputulokseen :) Tsemppiä teille, heilutelkaahan peittoja urakalla ;)

    VastaaPoista
  4. Haikaraa odotellessa: Lämpimästi tervetuloa mukaan!

    Kiitos kaikille tsempeistä, niitä tarvitaan! :D

    VastaaPoista
  5. Peukut pystyssä täälläkin!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!