-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

torstai 14. huhtikuuta 2011

HCG 60

Tosi nopeasti laskenut tuo raskaushormonin arvo. Kävin aamulla ultrassa todenäköisesti viimeisen kerran kohdunulkoisen takia. Enää ei pitäisi tulla mitään yllättävää vuotoa vatsaonteloon tai mitään muutakaan. Masennuin tosin aika paljon, kun kysyin lääkäriltä seuraavista kuukautisista. Voivat kuulemma tulla vaikka kuukauden tai puolentoista kuukauden päästä......prkl!!!! Ärsyttää.. siihen asti pitäisi olla kondomi linja. Alkuviikosta heiluteltiin peittoa ja annoin miehen tulla sisälleni... huups.. :D Noh mä ajattelin, että kierto on varmaan lopuillaan, kohta alkaa uudet kuukautiset, niin eihän se enää näin kierron loppuvaiheessa haittaa :) 

Ei ultran mukaan ainakaan ollut irronnut munasolua, niin ei kai siitä sitten mitään haittaa ollut. Oon aina syönyt pillereitä, niin ei tuo kondomin käyttö ole ikinä houkutellut. En tiiä onko niitä edes meillä?  O_o

Olen silloin tällöin haaveillut ääneen: että mieheni tekisi meille illallista viinin kera (jotain muuta kuin perus spagetti jauhelihakastike linjaa) Nyt mies puhunut koko alkuviikon, että hän aikoo valmistaa tällaisen illallisen meille sunnuntaina. ODOTAN SITÄ INNOLLA!! :) Jääkaappiin on ilmestynyt jo jotain purkkeja joihin en saa koskea. Hän tuntuu kovasti suunnittelevan iltaa ja pähkäilee kuinka saisi ajoituksen oikeaksi töistä tuloani varten. On se herttainen.. en ole monesti nähyt sitä tuollaisena. Täytyy olla vain onnellinen, että se näkee niin paljon vaivaa illallista varten. Sopivat viinitkin on jo valittuna :)

Yritän olla nyt miettimättä niitä kuukautisia, ettei tarvii joka kerta vessassa tarkistaa alushousuja perhosia vatsassa. Ainiin.. "keskenmeno" vuotoa on vieläkin. Just sillei rasittavalla tavalla, että täytyy koko ajan olla jokin pikkuhousunsuoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!