-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Lupa uuteen yritykseen

Polilla ultrassa käyty ja tilanne on paranemaan päin. Veren määrä vatsaontelossa on vähentynyt, kivut alkavat hellittää pikku hiljaa. Tosin vuoto on runsasta ja saattaa jatkua jopa viikkoja. Periaatteessahan on keskenmeno meneillään. Kuitenkaan sikiö ei olisi koskaan voinut selvitä munajohtimessa, koska istukka ei saa siellä samanlailla ravintoa, eikä johtimessa ole tilaakaan kehittyä. 

Huomenna soittaa hoitaja mikä oli tänään otetuista verikokeista raskaushormonin arvo. (toivottavasti siis laskenut)

Keskustelimme uudesta yrityksestä. Oli onnea tavallaan matkassakin, että jätimme tämän kierron väliin. Olisi ollut melkoinen järkytys jos nyt olisi tärpännyt kohtuun ja aikaisempi olisi johtimessa :D Noh, ei tarvitse onneksi spekuloida. Eli siis seuraavista kuukautisista on lupa aloittaa, koska mitään lääkkeellistä hoitoa ei raskauden keskeyttämiseksi tarvinnut tehdä. Mikäli se kohtu elää omaa elämäänsä välittämättä johtimessa olevasta "raskaudesta", niin tänään voisi olla noin kp 20. Saa nähdä miten tämä "keskenmeno" vuoto osuu kuukautisten kanssa päällekäin. Toivottavasti sen erottaa tai huomaa millon alkaa oikeat menkat.

On ollut nyt aikaa miettiä tätä kaikkea. On suoraan sanottuna alkanut vituttaa. Eikä sitä jo ansaitsisi saada terveen lapsen. Siskoni oli hauska sanoessaan "ärsyttää, kun sulle käy näin..kun oot aina kaikille niin kiva." Jaa-a, pitäisi varmaan olla tästä lähin kusipää, niin silloinhan kaikki onnistuu. Alkaa itestäniki tuntua siltä, että ketkä ei välttämättä odota ja arvosta asiaa yhtä paljon, saavat sen helpommalla. Anteeks, tänään vituttaa tämä kohtalo ja vaivun kohta itsesääliin vähäksi aikaa. "Miksi taas piti kaiken epäonnistua?!?!" Ekasta koettelumuksesta selvitty, eikä osannut edes kuvitella tällaista. Tottakai silloin se tapahtuu itselleen.. prkl...

7 kommenttia:

  1. Saa vituttaa ja saa kokea tilanteen epäreiluksi! Ei todellakaan tarvitse tuntea huonoa omatuntoa tuollaisista ajatuksista. Lasten yrittämisessä mikään ei ole reilua. Toiset saavat lapsia ja jättävät ne suoraan heitteille. Toiset voisivat olla maailman parhaita vanhempia ja heille lapsen saaminen on hankalaa. Toivon sydämestäni, että terve lapsi ilmoittaa pian tulostaan.

    VastaaPoista
  2. Mihinkähän mun kommentti on kadonnut edellisestä postauksesta :o? No tsempitin vain ja toivoin jaksamista teille molemmille. Nyt kun koitin kommata tähän niin se herjaa koko ajan ja sitten kommentti katosi johonkin. ELI vaikka kommentteja ei välillä kuulu, niin täällä ollaan silti tunnelmassa mukana ja toivon todella että teille se ansaitsemanne plussa sieltä tulee ja saatte nyytin syliin asti <3

    VastaaPoista
  3. Eksyin blogiisi. Luin mm. kirjoituksesi 1. raskaus, sekä kertomuksesi juuri tapahtuneesta kohdunulkoisesta. Olen todella pahoillani, että elämä koettelee sinua näin raskaalla tavalla. Paljon voimia ja jaksamista sinulle! *halaa*

    VastaaPoista
  4. Voi ei, kamala tilanne :(

    Miehelle itkin(kirjaimellisesti) teidän kokemuksia, ja hänkin fiiliksissä mukana.

    Ei voi kun toivottaa jaksamista ja uusia yrityksiä, plussaa ja onnistunutta raskautta kera terveen lapsen, tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
  5. no voihan hel***tti sentään!!! :O :O

    Elämä ei sitten ole reilu, ei lainkaan. :( Toivottavasti vuoto loppuu pian ja pääsette taas yrittämään uudestaan. Kertakaikkiaan kamalaa.

    Voimia toipumiseen.

    Niinpä, joillekin elämä on yhtä leikkiä ja jotkut meistä kahlaavat reisiä myöten paskassa. *huokaus* Miksi se karman laki ei toimikkaan? Hyville ihmisille tapahtuisi hyvää ja niin edelleen.

    Pikaista paranemista! Meillä alkoi yk1. Saapi nähdä mitä tästä seuraa...

    -Elina
    http://hopeajuovat.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. Toiveissa: Ihana miten ymmärsit kommettini, juuri oikein. Elämä ei todellakaan ole reilua. Ja mielestäni aina ihan väärät ihmiset joutuvat sen huomaamaan. Kiitos!

    Tiitu: Kiitos myötätunnostasi. Odotan aina, että olet tukenani, kiitos siitä :) Olet ihana! Mikähän lie mättää siinä kommentti jutussa.. jaa-a. Internetin ihmeellinen maailma :D

    VastaaPoista
  7. Sadeina: Halit otetaan erittäin mielellään vastaan, niitä kaivataan ja tarvitaan :) Eihän sitä mielellään haluaisi kirjoitella tällaisista ja toivottavasti ei tulevaisuudessa olisi tarvettakaan. Kiitos :)

    MINTY: Uskomatonta miten tilanne voi koskettaa jotain toista näin vahvasti.. voin vain kiittää sinua ja miehellesi terveisiä. Olet ollut mukanani matkallamme kohti vanhemmuutta ja olet ollut se järjen ääni... erityisesti tuonut asioihin uutta näkökulmaa :) Toivottavasti voin pian hehkuttaa "tervettä" raskautta, jos sellaista onkaan :D

    E: Kiitos tuestasi.. voimia todella kaivataan. "Niinpä, joillekin elämä on yhtä leikkiä ja jotkut meistä kahlaavat reisiä myöten paskassa." Erittäin hyvin sanottu, ei voi muuta sanoa. Onnea teille molemmille seuraavaan kiertoon.. perästä tullaan ja toivottavasti päästään samoihin aikoihin odottelemaan sitä IHMETTÄ!! :DD

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!