-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

torstai 7. huhtikuuta 2011

Katseet kohti tulevaa kiertoa

Tilasin kotitesti.fi sivuilta Clearblue ovulaatiotestejä 7 kpl paketin hintaan 31,50 €. Halusin ostaa nyt kunnon testejä, joissa näkyy selkeästi onko ovulaatio tulossa vai ei. Turhauttavaa oli ekassa yrityskierrossa arvailla testi viivan tummuutta. Eikä hormonini ehkä riittänyt näyttämään positiivista. Ainakaan en saanut mielestäni positiivista tulosta kertaakaan. 

Ongelmana ei meillä ole ollut hedelmöittyminen, vaan ongelmat ovat alkaneet sen jälkeen. Huvikseni mietin noita meidän onnistumis prosentteja. Näyttäävät vaan pienentyvän :D Perinnöllisen sairauden riski 25 % + 5-10 % kohdunulkoisen riski. Mitähän seuraavaksi :D Ei osaa vielä kuvitella, ettei mitään tapahtuisi seuraavassa raskaudessa. Varmaan monella muullakin on samanlaisia ajatuksia, jotka ovat kamppaileet raskauksien kanssa. Tai sitten kun yli puolen välin raskautta ollaan, niin sitten saattaa uskaltaa jopa uskoa... jospa se sittenkin viimein tapahtuu ja pieni nyytti on todella tulossa kotiin.

Verinen keskenmeno vuoto on vähentynyt huimasti. Muutama tippa eilen. Todennäköisesti huomaan kun kuukautiset alkavat. Tänään luulisin olevan kp 23, jos kohtu elää omaa elämäänsä :)

Kiitos myös kaikille tukijoilleni! Ihanaa huomata, ettei ole tämän asian kanssa yksin. Onhan sitä mies ja äitini, joiden kanssa keskustelen kaikesta. Kuitenkin ihmeen paljon tämä blogi tuo uudenlaista voimaa ja jaksamista kestää tällaisia asioita. On niin ihana huomata, kuinka monet kamppailevat tosissaan vauvakuumeen parissa ja omistautuvat asialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!