-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

perjantai 8. huhtikuuta 2011

Suhde pohdintaa

Parisuhde on aina ylä- ja alamäkiä. Näin ainakin meilläpäin. Tällä hetkellä on taas ihanan rakastunut olo ja ihailen miestäni. Vaikka hänessä onkin pieniä heikkouksia välillä, kuten ruuan laiton jälkeen on aina vaikeuksia muistaa pyyhkiä pöytien tasot ruuan murusista. Se on kuitenkin pientä, eikä haittaa itse suhteeseen :D Suurempia heikkouksia on tuntuu olevan silloin, kun tuntuu ettei hän huomioi minua tarpeeksi. Aivan kuin olisimme kämppiksiä.. lakanoiden välissä ei ole ollut aikoihin säpinää, eikä päivisin pieniä pusuttelu hetkiä. Toisinaan pitäisi katsoa myös itseään peiliin, eikä aina kuvitella vian olevan miehessä. "olenko tehnyt kaikkeni, jottei näin olisi..?" ...tuskin.

Se miten hän ajattelee minua pienillä teoillaan, tuntuu todella hyvältä. Tänäänkin hän tuli ruokkikselle töistä ja oli ostanut ruokaa minullekin. Yleensä teen ruuan aamupäivällä, jotta hän saa syödä ruokkiksella. Eilen tulin töistä kuitenkin vasta puolen yön jälkeen ja koirallamme oli maha ilmeisesti sekaisin ja piti ulinaa koko yön. Mies käytti sitä tarpeillaan pari kertaa yön aikana ja sain unta vasta kolmen aikoihin. Mies oli ihanasti ajatellut, että todennäköisesti nukun vielä 11:sta kun hän tulee käymään kotona ja oli ostanut meille molemmille ruuat.

Yksi tärkeimmistä asioista parisuhteen toimivuuden kannalta on mielestäni kunnioitus toista kohtaan. Siihen kiteytyy niin monta asiaa, jotka auttavat suhdetta toimimaan. Kuten toisen huomioiminen ja ajattelee hänen parastaan. On tullut seurattua joskus Dr.Phil ohjelmaa ja siitä on jäänyt mieleen lause: "Oletko hauskaa seuraa tai hyvä tyttöystävä mielestäsi?" tai jotenkin niin se meni. Välillä on pysähdyttävä miettimään: "haluaisinko seurustella itseni kaltaisen kanssa tai teenkö kaikkeni ollakseni ihana tyttöystävä miehelleni?" 

Joskus tulee valitettua turhista asioista miehelle ja siitä tulee paha mieli. Senkin olisi voinut sanoa paremmin ja rakentavammin. Tuntuu kuitenkin, että olemme molemmat kasvaneet suhteessa parempaan suuntaan. Kommunikoimme enemmän suhteesta kuin muutama vuosi sitten ja uskallamme sanoakin toisen virheistä (tai sitten niihin on kiinnittänyt enemmän huomiota :D) 




Välillä kun on alamäkeä, tuntuu "Nyt on päästävä tästä suhteesta!" "Mitä minä roikun tässä, kaikki on huonosti" "Ansaitsen parempaa ja plaa plaa.." Sellainen surkuttelu saattaa kestää kohdallani pari/kolme päivää. Syytän siitä hormoniryöppyjä kuukautiskierron aikana. Surkuttelun mentyä ohi mietin: "Mitä ihmettä ajattelin, hänhän on täydellinen MINULLE!"

Vielä lopuksi kerron, että ovulaatiotestit tulivat postin mukana ja sain kaupan päälle Clearblue raskaustestin. Postimies oli tunkenut paketin pienestä kerrostalon postiluukustamme ja paketti oli vähän kärsinyt :( Se oli rutussa, mutta testit näkyivät olevan ihan kunnossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!