-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

tiistai 8. maaliskuuta 2011

2 päivää vielä...

Sitten teen raskaustestin. Hauskaa, miten alkaa jännittämään juuri ennen h-hetkeä :) Masussa on taas tuntunut pieniä nippailuja, joten ihan toiveikkain mielin olen. Sorruin jo näiden masukipujen rohkaisemana katsella kotidopplereita netistä. Aion todennäiköisesti ostaa sellaisen, jossa on kaiutin. Se tuntuu mukavemmalta, jos vaikka vanhempien kanssa porukalla kuunnellaan, niin ei tarvitse jokaisen vuorotellen kuulokkeilla kokeilla.

Pinkki: Angelsounds doppler JPD-100S4
   Sininen: Angelsounds doppler JPD-100B

Tässä on kaksi, joiden välillä mietin. Olen katsellut tuolta raskauskeiju.fi sivuilta. Jos jollakulla on tiedossa edullisempi sivusto tai jotain sanottavaa nuista, niin kaikki palaute otetaan mielellään vastaan.

Tuli eilen himo saada karjalanpiirakoita ja ostinkin ison paketin kerralla. Nyt aamupalaksi kaksi kuppia kahvia ja pari piirakkaa. Ei mikään kevyin aamupala, mutta aion kuluttaa nämä kalorit illalla. Kävin muuten spinningissä eilen.  Poistun sieltä aina hiestämärkänä ja niinhän se on tarkoitus. Ja ihana olo kun on tehyt jotain itsensä hyväksi. Suosittelen lajia kaikille! Nyt herkullisia piirakoita :)



3 kommenttia:

  1. Doppelereita saa paljon edullisemmin ulkomailta (esim. Amazon UK)..

    VastaaPoista
  2. AAAHHH!! Tahtoo karjalanpiirakoita!!! Saakohan niitä salakuljetettua tänne käsimatkatavaroissa ;). Hihihi...
    Voi että, testipäivä lähenee ja lähenee...
    Toisaalta huomenna voisi tulla jo viivanpaikka, niinkun minulla. Testasin dpo11 iltapissasta viivanpaikan, dpo12 haalean viivan ja dpo13 vahvan viivan <3. Meille on kans tulossa tuollainen doppleri. Sain sen postikulujen hinnalla ystävältä. Suosittelen muuten ebaysta katsomaan 'baby doppler' nimellä...halvempia on kuin raskauskeijussa :)

    VastaaPoista
  3. Toivotaan parasta nippailujen suhteen!!! Itse plussasin pari kuukautta sitten ja tilattu on tuo 100B dobbleri. Itse halusin takuun laitteelle kun sitä kuitenkin 9kk kuuntelee. ebaystä ei sellaista saanu kun mies kysyi.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!