-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

torstai 17. maaliskuuta 2011

I'm So Happy!!!

Tidii!!! Sain Sen työpaikan!!! On hurjan onnellinen olo... leijun pilvissä, heh. Vihdoinkin saan arjen takaisin. Oon kyllä hirmu happy! Pääsen kaiken tämän tapahtuneen jälkeen takaisin "elämään" kiinni. Eikä tarvitse viettää päiviään neljän seinän sisällä vaan pääsen kunnolla ihmisten ilmoille...JES!!!





Lyhennetyn äitiysloman (105 päivää) jälkeen kerkesin olla noin pari kuukautta työttömänä. Luulin, että se työhaastattelu meni pyllylleen. Onneksi panokseni kuitenkin riitti, vaikken pystynytkään antamaan itsestäni ehkä sitä parhainta minua. Kuvittelen jo mielessäni, miten voisin rempata ja suunnitella kotimme sisustusta uudelleen ja mitä uutta voisimme ostaa ja tarvitsisimme kotiin. Täytyy ehkä pari kuukautta tehdä kovasti töitä ja sitten keskittyä suunnittelemaan sisustusta. Olen hieman kyllästynyt nykyiseeen, niinpä uusi ilme olisi tervetullutta.



Meinasin ihan unohtaa... eilen alkoi punapäivät "rytinällä" ja niin myös KIVUT!. En muista milloin olisi ollut noin tuskalliset. Noin 4 tuntia kesti kauhea jatkuva polte alavatsassa ja vasta toisen 600 mg buranan jälkeen sain helpotusta olooni. En pystynyt liikkumaan minnekää, auts...ei tahdo enää muistella sitä :D Eli YK1 oli sen 33päivää, kiva :D Toivottavasti työn aloittaminen vie stressiä, kun ei ole yhtä paljon aikaa miettiä vauvantekohommia.

Tänään on "välikierron" kp 2,

4 kommenttia:

  1. Onnittelut uudesta työpaikasta! :)

    VastaaPoista
  2. Paljon onnea! Työ varmasti auttaa viemään ajatukset ajoittain muualla kuin vauvantekoon.

    VastaaPoista
  3. Heeeei tuhannesti onnea <3!!!!!!!!!!!!!!! Mahtavaa!!!!!!!!!!!! Tästä se lähtee ;) Mullekin enkelikortit kertoi heinäkuussa, että ensin saat työpaikan ja sitten tulet raskaaksi...ja näin kävi. Tein plussatestin samana päivänä, kun koeaika loppui xD. Toivon samaa myös sulle! <3

    VastaaPoista
  4. Hurjasti kiitoksia Lumia, Ninni ja Tiitu. On tosi helpottunut olo. Tulot näyttää miehen kanssa nyt hyvältä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!