-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

perjantai 11. maaliskuuta 2011

Pohdiskelua...

Ihanaa... tervetuloa uusi lukija Heidi seuraamaan blogiani ja kiitos mukavista sanoistasi. :) Kävin kuikkimassa omaasi ja onnittelut pienestä pojastasi <3

Kiitos kaikille, jotka olette kertoneet mielipiteenne joulukuu lapsosista ja omia kokemuksianne! Se toi uutta näkökulmaa asiaan. Ollaan punnittu asioita miehen kanssa ja ollaan tultu päätökseen yrityksestä ensi kierrossa.

Elikkä on pähkäilty miehen kanssa seuraavan kierron kohtaloa ja päädyttiin jättää se väliin. Mies ajatteli sen olevan sitten mukavempaa lapselle, ettei ihan viimesimpänä joudu täyttämään vuosia. Ja sitä myöten joudu odottamaan viimeisten joukossa, esim. mahdollinen mopokortti. Itsekin kannatin ajatusta, koska muistan kun veljeni täytti 15- vuotta vasta lopputalvesta ja hän jaksoi koko kesän surkutella sitä että muut pääsivät jo ajelemaan ja hän tunsi itsensä ulkopuoliseksi joutuessaan odottamaan. Mulle tuli siitä tosi paha mieli ja se jäi mieleen tosi syvästi. Lapsille nuo syntymäpäivät ovat niin iso juttu ja kaikki uudet asiat, joita ikä tuo mukanaan. Ja haluan järjestää lapselleni aina kunnon synttärit, eikä hänen tarvitse tuntea jäävänsä joulun alle. Olen itse aikamoinen joulu hössöttäjä ja ehkä näin on parempi kaikin puolin.

Toiset voivat pitää ajatus maailmaani pinnallisena ja saakin pitää ja miettiä: "lapsi on lapsi, ihan sama missä kuussa syntyy ja ottaisivat mielellään vastaan pienen ihmisen missä kuussa tahansa, kunhan saisivat pienen ihmeen." Mutta tunnemme että meille tämä on kuitenkin paras vaihtoehto, yksi kuukausi sinne tai tänne vielä kestetään.

Saanpahan pudotella pari kiloa nyt odotellessa. Lisäsinkin tuonne sivuun vähän matka tavoitteita, vaikken ehkä kerkeekään pudottaa tuonne 55 kiloon. Eihän sitä tiedä jos ei tärppäile, niin onhan sitä sitten aikaa :) Aion tilata toiseen yrityskiertoon Clearblue ovulaatiotestejä. Maksoi mitä maksoi. Ei enää halpistestejä, kun ei minun hormonitasot näköjään niihin riitä tai en tiiä mistä sitten kiikastaa. Kerta en saanut ekassa kierrossa bongattua ovulaatiota.

Hauskaa viikonloppua!!

3 kommenttia:

  1. Hei,

    Osuin blogiisi blogilistan kautta. Kohtalosi on kova ja en voi käsittää miten noin saattoi käydä... Jos rakenneultrassa jotain huomataan niin ehdottomastihan se pitää samantien tutkia tarkemmin, sen takiahan ne tehdään juuri ennen tuota rajaa jonka jälkeen ei enää saa keskeytyksiä tehdä. :/

    Meillä ensimmäinen raskaus keskeytettiin kun rakenneultrassa huomattiin vedetön kohtu, puuttuvat munuaiset ja virtsarakko. Lapsella ei olisi ollut mitään mahdollisuuksia selvitä vaikka raskaus olisikin saattanut jatkua vielä jonkun aikaa. Nyt saimme toistamiseen saman kohtalon, vaikka ensimmäisellä kerralla meille kerrottiin sen olleen vain huonoa onnea, sattumaa. Odotamme nyt perinnöllisyyslääkärin uutisia jospa sittenkin kyseessä on perinnöllinen sairaus. Olemme kuitenkin välissä saaneet yhden ihanan pienen tyttären joka täyttää pian kaksi vuotta.

    Toivotan onnea teille raskautumiseen ja haluan sanoa että toivoa on aina. <3

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä rakenneultrasta, jos jotain normaalista poikkeavaa löytyy tai on epäilys. Tulisi se tutkia ennen kuin lain mukaan keskeytys on myöhäistä.

    Otan osaa menetykseenne, en voi kuvitella miltä tuntuu kuulla sama diagnoosi, kun aiemmin sen piti olla sattumaa. Meillä kun on todettu perinnöllisyydestä johtuvaksi, niin voi jollakin tavalla valmistautua kuulemaan sen. Toivottavasti se olisi perityvää ja sen voisi todeta istukkanäytteestä jo aiemmin, kauheeta joutua odottamaan 20- raskausviikoille jo toistamiseen.

    Ihanaa, että olette saaneet terveen tytön. Antaa meillekin toivoa, kun tarinasi muistuttaa jollakin tavalla omaani. Käy kertomassa kuulumisiasi, jos piipahdat blogissa :) Olisi kiva kuulla miten kävi ja miten jatkatte eteenpäin.

    VastaaPoista
  3. Hei,

    Kiitos, se päivä rakenneultrassa oli kyllä melko shokki... Nyt odottelemme vain jälkitarkastusta ja perinnöllisyyslääkärin uutisia. No mielellään sen haluaisi tietää jo aiemmin, ennen kuin menee niin pitkälle.

    Jos kiinnostaa, tuolla on minun blogini:

    http://hopeajuovat.blogspot.com/

    Aurinkoisia kevätpäiviä

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!