-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

torstai 10. maaliskuuta 2011

YK1 /kp28

Odotettu raskaustesti on nyt tehty ja saimme negatiivisen tuloksen. Ei ollut pienintäkään testiviivan paikkaa, eli ei haamua, ei mitään. Minä pissasin kuppiin aamu viideltä, kun mies heräsi töihin. Hän teki testin ja joutui ilmoittamaan huonot uutiset. Arvasin, että se on negatiivinen, kun kesti niin kauan hänellä tutkailla testiä.

Ajatukset suuntautuivat heti tulevaan kiertoon. Aloin miettimään, että jos seuraavasta tärppäisi niin vauva syntyisi joulukuussa. Jotenkin tuo joulukuu kammottaa ajatuksena, koska se on vuoden viimeinen kuukausi. Ajattelen tätä lapsen kannalta. Olisiko hänen parempi syntyä vasta seuraavan vuoden 2012 alusta, jos jättäisin seuraavan kierron väliin. Mietin kaikkia koulu juttuja, harrastuksia... koska joulukuussa syntynyt on kuitenkin ikäluokkansa nuorin. En tiiä..tuo joulukuu ei nyt tunnu hyvälle. Täytyy jutella miehen kanssa, että onko se edes ajatellut asiaa nyt kun nega tuli.

Nyt sitten odottelemaan niitä menkkoja...

8 kommenttia:

  1. Itse joulukuussa syntyneenä haluaisin sanoa, ettei joulukuu ole sen kummempi kuukausi syntyä kuin mikään muukaan. En ole koskaan kokenut haitaksi sitä, että on ikäluokkansa nuorimpia. Lapsena tietty se harmitti, että sekä synttäri- että joululahjat tuli samassa kuussa ja sitten oli pitkä vuosi aikaa odottaa seuraavia:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, kun otit kantaa asiaan omalla kokemuksellasi. On varmaan vain omassa päässäni tuo ajatus joulukuu lapsesta. Itse kevään lapsena olen nuorempana miettinyt, että harmittaisi olla loppuvuodesta syntynyt. Juuri kun joutuu odottamaan syntymäpäiviään pidempään kuin useimmat.

    Varsinkin kun odottaa sitä 18 vuoden "maagista" rajaa :D Silloin se oli iso juttu ja odotus, mutta näin jälkeenpäinhän sitä ei edes muistakaan. Kyllä sitä on kymmeniä vuosia sitten aikaa rellestää ja ajella autoa, jos tahtoo. Tai jos tulee poika, niin mopokortin 15-vuoden ikää täytyy odotella, kun muut jo ajelevat ympäriinsä. Jaa-a..en tiiä :)

    VastaaPoista
  3. Täällä jouluna (!) syntynyt henkilö. Olihan se ikävää saada synttäri- ja joululahjat samalla, mutta eipä siitä nyt mitään muuta haittaa lapsena ollut. :D

    VastaaPoista
  4. Pahoittelut negasta :( Mä olin jo ihan varma että olis plussa. Ei muuta kuin tsemppiä siis tulevaan kiertoon ja joulukuu ei ole sen ihmeempi kuin muutkaan kuut. Muistan kuinka luokallani oli sekä tammikuussa että joulukuussa syntyneet tytöt ja toista vitutti yli kaiken se, että hän oli aina vanhin ja kehittyi ensin, jonka ansiosta sai kiusausta osakseen ja joulukuun lasta paapoiltiin ja hän oli luokan maskotti :)

    VastaaPoista
  5. Löysin blogisi ja ilmoittauduin lukijaksi :)
    Todella kivan oloinen blogi, ja innolla jään odottelemaan tulevaisuutta :)

    Onnea yritykseen! :)

    https://doingitwithloveh.blogspot.com/

    VastaaPoista
  6. :D Kyllä ihekin vähän tuskailin sitä, että on joulukuun vuva, mutta aikahan tuon näyttää, että miten sen loppuvuodesta syntymisen oikein ottaa. Onhan Mikael poikkeuksetta luokkansa nuorimmasta päästä sitten aina kuitenkin..

    VastaaPoista
  7. Älähän ny sillä minä oon syntyny joulukuun lisäksi vielä jouluAATTONA, eikä ole traumoja aiheuttanut! :D Ihmettelin lapsena miksi kaikki aikuiset surkuttelevat kuullessaan minun syntymäpäiväni ajankohdan sillä en itse nähnyt siinä mitään huonoa vaan pikemminkin pari hyvää juttua. Kuten esim sain lahjoja aamulla sekä illalla toisin kuin muut jne. Itse en ole moista edes miettinyt vauvaa yrittäessä ;) Ajatukset täyttää vain se mahdollinen tulokas. Yritystä takana reilu 4v. Onnea teille raskautumiseen!
    t. Pieta

    VastaaPoista
  8. Hienoa että tästä aiheesta on syntynyt hyviä kommentteja. Olisin ihmetellyt, jos kukaan ei olisi asiaan puuttunut tai kritisoinut. Jokainen tuntee asian hieman erilailla kokemustensa kautta. Aihe on sellainen joka jakaa mielipiteitä ja niinhän sen pitääkin olla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!