-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

tiistai 22. maaliskuuta 2011

Töitä, töitä ja töitä :)

On ollut melko hurjaa jo ensimmäiset päivät töissä. Uusien tapojen ja käytäntöjen opettelu on välillä tuskastuttavaa mutta välillä tulee niitä "ahaa"-elämyksiä, kun tuntee onnistuneensa ja oppineensa jotain. Ihanaa päästä toteuttamaan itseään ja tuntee olevansa hyödyksi perheelle tulojen muodossa. Mieskin on milliä vaille vakituista paikkaa ja itselläni on muutama kuukausi koeaikaa. Saan todennäköisesti jatkaa koeajan jälkeen, jos jatkan samaan malliin.

Olette varmaan huomanneet, etten ole vielä päivittänyt painonpudotus taulukkoa. Jep, en ole laihtunut yhtään. Päinvastoin. Tänään kävin vaa'alla ja se näytti 63,4 kg. Menkkojen aikaan tuli syötyä enemmän ja mahtui mukaan yksi alkoholillinen ilta, ystävä pariskuntamme luona. Ensin päätin juovani vain pari siideriä, mutta miehet innostuivat kaatamaan snapseja ulkomailta tuoduista tuliaisista. Se siitä pienestä sievästä juomisesta :D Töissä onneksi on vilkasta ajoittain ja pääasiassa seisomatyötä. Toivon kilojen karistuvan töiden myötä. Tosin ongelmani on aina ollut enemmän tuo epäterveellinen syöminen kuin liikunnan puute. Varsinkin ilta syöminen :) Toinen ongelmani on alkoholi. Ei tarvitse juoda kuin pari siideriä, niin vaaka näyttää parikin kiloa enemmän seuraavana aamua. Ihan sama juoko kaksi vai viisi annosta, niin melkein samat lukemat pamahtaa mittariin.





Ei ole tullut tai kerennyt stressata yhtään. Tuntuukin, että painava säkki olisi pudonnut harteilta. Mukavan levollinen olo on vallinnut pari päivää. Tätä lisää :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!