-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Nyt ei mennyt hyvin

Olin työhaastattelussa ja nyt kyllä jäi huono maku suuhun. Haluaisin oikeasti tuonne paikkaan töihin, mutta taitaa jäädä saamatta. Jännitin liikaa, enkä saanut itsestäni tarpeeksi energistä ja positiivista kuvaa, jollainen olen työntekijänä. Tekisi mieli huutaa.. suututtaa tosissaan. "Tahtoo uuden mahdollisuuden.. nyyh". Käyn mielessäni koko ajan mitä olisin voinut tehdä toisin. Itku tulee kohta... 

Noh.. oma vikanihan se on. Mitäs en osannut käyttää tilaisuutta tarpeeksi hyvin. Muistaapahan ensi kerralla, kun pääsee jonnekin haastatteluun. Tulisi jo puhelu: ettet pääse tai pääset, niin voisi olla tästäkin stressaamatta. Tämä odottaminen tietämättömänä työnantajan mietteistä on ihan kauheinta. Meninkö ei todellakaan, ehkä vai kyllä mappiin?

Ai niin.. tänään mennään kp 33. Senkin puolesta vaan hellurei. Paniikki iskee väkisinkin sen takia: onko kehossani jokin toimintahäiriö tullut? Onko sittenkään ovulaatiota tapahtunut, kun kiertokin on poikkeuksellisesti näin pitkä? Vai olenko oikeasti voinut stressata niiiiiin paljon, että menkat ovat sen takia siirtyneet? Pitää alkaa ottaa tulevaisuudessa rennommin. Joo-o.. onko sellainen mahdollista kohdallani, tuskin? :D On se tuo keho ihmeellinen :D Kiitos, kun fiksummat taas infositte minua  (edellisen postauksen kommentit) :)

Onko muita töitä metsästäviä tähän vuoden aikaan? :)  

2 kommenttia:

  1. Moikka Aliisa!

    Mä luin sun blogin läpi ja aion ehdottomasti jäädä lukijaksi! Sä vaikutat aivan äärimmäisen vahvalta naiselta, ottaen huomioon mitä olette käyneet läpi. Voimia ja osanottoni <3

    Meillä alotetaan yritys seuraavasta kierrosta ja ollaan kanssa pohdittu miehen kanssa kovasti tota, että jos seuraavasta kierrosta tärppää heti niin lapsi saattais syntyä joulukuussa. Mä olen kuitenkin tullut siihen tulokseen (itsekin loppuvuoden lapsi) pessimistinä, että mitä jos seuraava kierto onkin just meidän kierto ja silloin tärppää? Mulla on niin kova kuume muutenkin etten malta odottaa enää yhtään!

    Ihan hirveesti plussaonnea teille (ja meille), toivottavasti odotetaan molemmat vielä tänävuonna vauvaa :')

    Käyhän vierailemassa munkin blogissa!
    (tehdaankovauva.blogspot.com)

    VastaaPoista
  2. Kiitos kauniista sanoistasi, ihan hymy herähti huulille :) Ja kiitos osanotoista. Kävin kuikkailemassa blogiasi ja olet ihanan innoissasi kaikesta uudesta. Hyvä, että joku muukin on vähän pihalla ovulaatioista sun muista "vauvanteon" kiemuroista. Joo-ei, se ei olekaan niin yksinkertaista :D

    Myös plussatuulia teillepäin toivottelen! Otan blogisi tuohon "vauvakuumeeseen, mutta toivottavasti siirto tulee pian alempaan sarakkeeseen ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!