-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Ensimmäiset testit ostettu!

Tänään kävin ostamassa elämäni ensimmäiset ovulaatiotestit. Jännittävää suunnitella raskautta. En haluaisi innostua liikaa, mutta haluaisin niin kovasti tulla raskaaksi. 

Maanantaina voisin aloittaa testailun käyttöohjeiden mukaan. Viime kerralla päätimme, että vauva saa tulla kun on tullakseen ilman ovulaation pongailua. Yllätyimme kun tärppäsi jo ensimmäisestä kierrosta. Sen takia tiedän pettyväni suuresti, jos nyt ei tärppää ekasta kierrosta. Mutta täytyy yrittää miettiä, että vuodessa on voinut tapahtua elimistössämme vaikka mitä tai meillä oli viimeksi vain tosi hyvä tuuri. Ettei pettymys negatiivisesta tuloksesta musertaisi niin pahasti. Äääh.. kyllähän se negatiivinen tulos masentaa, jos sellanen tulee, vaikka yrittäisi ajatella toisin. 

Tällä kertaa haluan tietää milloin on ovulaation aika ja ne "hedelmällisimmät päiväni". Tietääpähän sitten kierron lopussa, että on yrittänyt kaikkensa tullakseen raskaaksi.


 -Tuollaisia ostin, olivat "halvimmat". Kyllä nuo silti kirpas pussia tai en oikeestaan arvannut testejä niin arvokkaiksi. Tuli heti mieleen parit, jotka ovat joutuneet kuukaudesta toiseen testailemaan ja paljonko jo yksin ovulaation pongailuun on uponnut rahaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!