-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

tiistai 15. helmikuuta 2011

Ihanat raskauskilot

Kuka sanoi, että raskauskilot karisevat itsestään..? Niin no toivottavasti karisevatkin, jos hoitaa vauvaa kotona ympäri vuorokauden. Siinä uskossa minäkin söin innoissani kahden edestä, enkä välittänyt vaikka paino alkoikin nousta vauhdilla. Vihdoinkin saan syödä hyvällä omalla tunnolla, ihanaa! Ajattelin odottaessani ensimmäistä. Kyllä ne kilot sitten tippuvat, kuluuhan niitä jo imettäessä. En olisi ikinä arvannut, etten pääse koskaan viemään vauvaani kotiin ja häärimään kakkavaippojen ympärillä.

Sainkin ihanat 13 kiloa lisäpainoa ja koko talven olen yrittänyt niitä karistella, yksin. Suoraan sanottua se ei ole ollut helppoa! En osaa vastustaa kiusauksia ja silloin tällöin tulee kyllä herkuteltua roskaruualla ja sipseillä, nam nam. Noh, suuuurella vaivalla on tippunut 15 kiloa ja keinun painorajani ylärajassa tiukasti kiinni. Kilot tippuivat vanhalla kunnon vinkillä: liikuntaa ja terveelliset ruokailutavat. Tulevassa raskaudessa aion tarkkailla enemmän syömistäni ja sanoa vastaan ihanille mummoille, jotka kehottavat syömään vähän väliä. Tavoitteena on siis syödä terveellisemmin eli hei hei suklaapatukat, teitä tulee kyllä ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!