-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

maanantai 28. helmikuuta 2011

Siivouspäivä

Väsyttää jostain kumman syystä, mutta täytyy siivota koti lattiasta kattoon. Lepäsin kuitenkin mielestäni viime yönkin ihan hyvin, vai olisinko nukkunut liian pitkään. Sekään ei kai ole ihan paras virkeyden kannalta. 

On siis siivouspäivä ja saan kopistella matot, sitten lattiat jos pesisin ja pölyt pyyhkisin tasoilta. Myös petivaatteet on aika taas vaihtaa. Siinä on nyt muutamaksi tai pariksi tunniksi tekemistä, vaikka meillä onkin hieman alle 50 2m, niin siihen saa kulumaan aikaa. Tykkään siivota, jos kaikki menee sillei sujuvasti. Joskus ei huvittaisi yhtään siivota ja saatankin istahtaa välillä 10 minuutiksi tai pidemmäksi aikaa sohvalle ja koko siivoaminen on hidasta takkuamista. Tai pidän tarpeettomia tupakkataukoja. Yleensä pyrin siihen, että ansaitsen käydä savuilla vasta kun kaikki työ on tehty.

Tämä viikko tuntuu olevan vähän tyhjä, kun suunnittelee raskautumista. Koska ensiviikon torstaina 10.3 teen raskaustestin. Silloin on kp 28. Tämän viikon jos saisin pidettyä päässäni matalaa profiilia, niin ensi viikko tuntuisi tulevan nopeammin. Tai sitten vaihtoehtoisesti alan kuumeisesti etsimään ensimmäisiä raskauden merkkejä kehostani. Noh, ne huomaa aika selkeästi jos niitä tulee. Ei voi erehtyä :) Ainakin itselläni. Paitsi on sekin huomioitava, että jokainen raskaus voi olla täysin erilainen kuin edeltäjänsä.


1 kommentti:

Kiitos kommentistasi!