-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

perjantai 25. helmikuuta 2011

YK1/kp15 Huti meni

Tänään tehty viides ja viimeinen ovulaatiotesti. Negatiivinen tuli. Harmittaa. Odotin niin kovasti löytäväni ensimmäistä kertaa ovulaationi. Heh, säälittävää :D Joko en bongannut ovista tai se on vasta tulossa. Yritin tehdä kaiken oikein. Tein testin joka päivä noin yhdeltä, pidätin pissaa noin neljä tuntia, enkä juonut muutamaan tuntiin ennen testin tekoa. En taida enää hakea tähän kiertoon lisää testejä.

Kokeilen ensi kiertoon digitaalisia testejä, jos en saa plussaa nyt kierron lopussa. En jaksa uskoa, että ovulaatio olisi vasta tulossa, koska on nuo kierrot olleet aina aika säännöllisiä: 27-29 päivää viimeiset puoli vuotta. Tänään, jos olisin saanut ovisplussan, niin kierto olisi ollut tödennäköisesti silloin 29 päivää. Pahin pelkohan se on, etten olisi ovuloinut nyt ollenkaan. Kuitenkaan en usko siihen ennen kuin toisin todistetaan.

Rauhallisin mielin odottelen kierron loppua ja että saan tehdä raskaustestin. Tiitu  kommentoi hyvin viime kirjoitukseeni ja omassa blogissaan, miten GOOGLEttaminen voi tosissaan karata lapasesta. Tajusin itselleni käyneen juuri niin, vasta kun Tiitu mainitsi siitä. Stressasin luultavasti ihan turhaan tästä raskaaksi tulemisesta. 

Jos liikaa tutkii ja penkoo näitä asioita, niin tulee vaan koko ajan epävarmemmaksi itsestään, kehostaan ja miehen puolesta.

Ja hei, on taas perjantai, ihanaa! Tämä rauhallisuus ja positiivinen stemppailu voi hyvin olla myös alkavan viikonlopun ansiota. Näin viikonlopun alkuun on pakko sanoa vielä, miten iloiselle ja hyvällä tuulelle olen tullut, kun olen huomannut kuinka moni on käynyt vilkaisemassa kirjoituksia. Kiitos ja hauskaa viikonloppua vierailijoille! <3 :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!