-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

perjantai 18. helmikuuta 2011

Reissuun!

Lähdetään miehen kanssa viikonlopuksi pikku lomalle.  Itseasiassa tämä on ensimmäinen reissu esikoisemme menetyksen. Tämä loma saisi puolestani olla ensimmäinen ja viimeinen ennen raskautta, jolla voin nauttia vähän siideriä.

Kävin tätä matkaa varten ostamassa hieman uutta bilevaatetta (kerrankin löysin mieleistä). Käyn aika harvoin ostelemassa uusia vaatteita, kun kaapit pursuavat jo entisistä. Ja toiseksi joskus kun pääsen shoppailun vauhtiin, niin silloin tarttuu useampikin vaate mukaan. Parempi käydä harvemmin vaate kaupoissa, niin säästyy rahatkin.

Odotan reissua innolla, tosin en ole vielä edes pakannut ja aamulla olisi lähtö. Täytyy lähteä pakkaamaan niin ei tarvitse juosta aamulla ympäri huushollia paniikissa. "Missä on se vaate ja missä on se juttu". Noh, ei onneksi tarvitse ottaa kuin muutama vaate kerrasto, kun ollaan pari päivää menossa.

Ihanaa ja hauskaa viikonloppua kaikille lukijoille! Viikonlopuissa on sitä jotain. Osaa päästää hieman irti ahdistavista ajatuksista ja rentoutua, ainakin vähän. Maanantaina voin aloittaa tikuttelun ja yritän nyt nauttia viikonlopusta siiderein hyvässä seurassa. Toivottavasti tämä olisi viimeinen sellainen 9:ään kuukauteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!