-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

YK1/kp13 testaus jatkuu..

Sain tänäänkin negatiivisen ovistesti tuloksen, eli jos kerta huomenna en ovuloi, niin onkohan meneillään oleva kierto 29 päivää. Huomenna pitäisi jo tulla positiinen testitulos tai alan tosissani epäillä noita testejä joita ostin. Voi myös olla käyttäjässä vika.. mistä näitä tietää.

Meidän neiti koiruli voi jo paremmin. Eilen illalla se suostui syömään vähän sitä kanaa ja tänään on ollut oma itsensä. Voin huokaista helpotuksesta. Kiva kun tuo pakkanenkin on hieman hellittänyt, voi käydä pidemmillä kävelylenkeillä koirien kanssa.

Kävin eilen pitkästä aikaa jumpassa salilla ja nyt kyllä tuntuu mukavasti jaloissa, että jotain on tullut tehtyä. Pitää taas aloittaa enemmän hikiliikuntaa, kun on pari kiloa tullut takaisin höllätessä reenailusta. Olisi niin ihana päästä kunnolla sinne normaalipainon puolelle, ettei mahdollisen raskauden jälkeen taas olisi norsun mitoissa. Oon sen verran huono laihduttamisessa, että mitä vähemmän kiloja saan sen parempi. Muutama kilo saisi lähteä, niin voisin olla hyvillä mielin painostani. Saa nähdä lähteekö vai ei.


2 kommenttia:

  1. Kaikilla ovistestit eivät näytä oikein.. foorumithan ovat täynnä juttuja ihmisistä, jotka ovat tulleet raskaaksi, vaikka ovistestit ovat koko kierron näyttäneet negaa. Älä siis huolestu, vaikka et kahta yhtä vahvaa viivaa saisikaan! :-) Joillakin lh-huippu on niin lyhyt, ettei ehdi testissä näkymään, jos vain kerran päivässä testailee.
    Ethän muuten ole testannut ensimmäisestä aamupissasta? Siitä ovistesti ei näytä oikein...

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiitos, tuo rauhoitti mieltäni. Toivottavasti mulle olisi käynyt niin, että se huippu on ollut vaan niin lyhyt ettei ole näkynyt. Tuli hieman pettynyt olo, kun en bongannutkaan sitä. Ja en tehnyt aamupissasta. Niissä ohjeissa taidettiin sanoa jotain, että siitä saattaa saada virheellisen positiivisen tuloksen. Pyrin tekemään testin päivittäin noin yhden aikaan.

    Jospa sitä sais kaksi viivaa seuraavaan testiin kierron lopussa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!