-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

maanantai 21. helmikuuta 2011

YK1/kp11 Tikuttelu alkakoon!

Ensimmäinen ovulaatiotesti tehty, mutta sain negatiivisen tuloksen, kuten osasin odottaa. Viimeisimmät kiertoni ovat olleet 27, 29, 28, 29. Edellinen oli tuo yllättävästi 27 päivää ja päätin mennä nyt sen mukaan, etten vaan ohita ovulaatiota. Otan varman päälle. Teinkö oikein?

En ole ennen pongaillut ovulaatiota ja olen vähän vielä ulapalla omasta kierrostani. Millloinkohan se voisi olla. Harmittaa tosi paljon, jos aloitin pongailun liian aikaisin ja kiertoni onkin tällä kertaa pitempi. Joutuisin ehkä ostamaan lisää testejä, jos ovuloin vasta viikon päästä. Sain kontrolliviivan tummempana kuin testi viiva eli negatiivinenhan se oli ohjeiden mukaan.

Toivottavasti nuo first signal kasettitestit ovat luotettavia..? Ei tämä nyt ollutkaan niin helppoa tai sitten vainoharhaisuus puskee päälle. Alkaa epäilemään kaikkea, ovuloinko ollenkaan, milloin, luotanko testeihin, tulenko raskaaksi vaikka ovuloisin..? Huomenna uutta testausta, en ainakaan enää uskalla jättää huomista väliin. Olisi sittenkin ehkä pitänyt aloittaa testailu huomenna. Noh, sen tietää 5 testipäivän päästä aloitinko oikealla aikaa vai ostetaanko lisää testejä.

2 kommenttia:

  1. Moikka! Löysin tänne nyt ja luin kaikki tähän astiset kirjoituksesi. Olettepa joutuneet kokemaan kovia; toivon koko sydämestäni, että tällä kertaa teille käy toisin. En osaa kuvitellakaan, miltä tuo tilanne on tuntunut.

    Ovulaatiotestaamisesta sanoisin, että se jos mikä on turhaa stressiä aiheuttavaa puuhaa (mutta sitä itsekin silti harrastan... usein pelkkiä negoja saaden, mikä vasta stressaakin).
    Mutta tosiaan lyhyimmän kierron perusteella kannattaa alkaa testaamaan eli teit ihan oikein.

    En tiedä noiden testien luotettavuudesta, mutta uskoisin niiden olevan ihan yhtä luotettavia kuin muutkin kasetti-/liuskatestit. Digitaaliset kai luotettavimpia olisivat, mutta ne sitten maksavatkin kivasti.. Tuskailit hintaa jossain postauksessa, niin olen kirjoitellut muutamasta ulkomaisesta kaupasta, joista testejä saa edullisesti. :) Ja yleensäkin nettikaupat ovat aina halvempia kuin apteekit.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkeistä :) Voisin ostaa ensi kiertoon netistä lisää testejä, jos ei plussaa kuulu. Kiva kun otit kantaa testauksen aloittamis ajankohtaan, tuli heti levollisempi mieli.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!