-Olet lämpimästi Tervetullut seuraamaan ja kommentoimaan Blogiani! Luvassa avautumista, tunteen purkauksia ja pohdiskelua elämästäni.

torstai 24. helmikuuta 2011

Tunteet pinnassa

Olen ollut ihmeen herkällä tuulella taas pari päivää. Aina kun olen nyt katsellut tuota Vauva tarinaa, niin on vedet tullut silmiin. Vanhemmat siinä ohjelmassa ovat vaan niin onnellisia ja kaikki tuntuu olevan täydellistä kun on lapsia. Ja kokemus synnytyksestä, mies tukena, kaikki hyvin.. sitä minäkin haluan. Yleensä en herkisty helposti, mutta nyt on tunteet pinnassa. Olisiko stressiä vähän ilmassa, mikä pistää hormonit sekaisin. 

Joo nyt saisi riittää herkistelyt. Ovulaatio testi antoi negatiivisen tänäänkin YK1/kp14. Huomenna saisi tulla jo se positiivinen, silloin kierto olisi varmaan se pisin 29 päivää. Täytyy jättää tuota uskoa huomiselle. En halua stressata sitä enää, se tulee jos tulee. Nii ja mitä helvettiä?! Menin tutkailemaan tarkemmin perhesuunnittelun kotisivuja, löysin tämän, ja masennuin täysin.

Yhtä kuukautiskiertoa (munasolun irtoamista) kohden onnistumisen todennäköisyys on kuitenkin ihanteellisissakin olosuhteissa vain 20-25 %. 
 

Voiko todella olla noin huonot prosentit onnistumiselle?! Nii ja huom: ihanteellisissakin olosuhteissa. Eli siihen katsoo vielä noita, mitkä asiat vähentää onnistumista, nii hellurei. Näyttää ja alkaa tuntumaan vahvasti siltä kun tuolla surffailee, että on tödennäköisempää olla tulematta raskaaksi. Miksei kouluissa ikinä puhuttu mistään tuollaisesta. Siellä opetetaan suurin piirtein; jos olet yhdynnässä ilman ehkäisyä, olet raskaana. Jippii...

2 kommenttia:

  1. No ompa tosiaan prosentit! Noidenko pitäis sitten nostaa toiveita ja auttaa jaksamaan...huhhuh. Mä sitä just tänään mietein, että vauvakuumeisten ja odottavien ihmisten koneista pitäs vallan kieltää GOOGLEn käyttö! Se on lähteny multa ainakin täysin lapasesta. Ja just toi että mitenkä tää "jos harrastat seksiä ilman suojaa ni tulet heti raskaaksi" muka pitää paikkaansa. TAI NO, täällä englannissa toimii ainakin LOISTAVASTI raskautumista ajatellen seuraavat asiat; 1. Olet 16v. 2.Vedät kännit. 3.Harrastat vahingossa seksiä jonkun täysidiootin kanssa. 4.Inhoat lapsia etkä koskaan halua lisääntyä.

    ...pitäs varmaan kokeilla...

    Haleja ja tsemppejä sinne!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Tiitu <3

    Oot ihan oikeassa tosta googlettamisesta. Mullaki on karannut se käsistä. Oon etsinyt kaiken mahdollisen tiedon ovulaatiosta ja munasolun heelmöittymisestä, saati mistä poppakonsteista onnistumiselle, kuten jopa "mikä on paras asento, millä tärppäis." Nyt saa riittää. Tästä eteenpäin mennään perinteisin keinoin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!